Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φρίντρικσον: «Ο κόουτς μας άναψε τη φλόγα για την ανατροπή»


 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (04/12) νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η επικράτηση του “Δικέφαλου”.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και ιδίαιτερα τελευταία περίοδο, επιβλήθηκε στην έδρα του με 93-81 επί του Κολοσσού Ρόδου στο ματς που έριξε την “αυλαία” της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του “Δικέφαλου του Βορρά”, Ελβάρ Φρίντρικσον, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη σημαντική της νίκη και τόνισε πως οι “ασπρόμαυροι” πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελβάρ Φρίντρικσον:

«Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι, με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ηταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν τον πλήρη έλεγχο. Πήγαμε στα αποδυτήρια και εντοπίσαμε τι κάναμε λάθος για να διορθώσουμε την κατάσταση. Βοήθησαν τα λόγια του προπονητή μας, γι’ αυτό. Με όμορφο τρόπο, ο κόουτς Τακιανός μας… άναψε φλόγα για να βγούμε παθιασμένοι, «θυμωμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και να γυρίσουμε το παιχνίδι υπέρ μας. Αλλάξαμε το ρυθμό του αγώνα με την άμυνα, παίξαμε με ενέργεια και έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε και ο κόσμος, από κάποια στιγμή και έπειτα στην εξίσωση με τη θερμή συμπαράστασή του, και κατακτήσαμε τη νίκη για την οποία είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Πρόσθεσε τονίζοντας για τον εαυτό του: «Μετά τον αγώνα με το Περιστέρι, εξαιτίας του τραυματισμού μου, έμεινα λίγο πίσω. Χρειάστηκε να κάνω τότε ένεση για να παίξω. Με τη βοήθεια του σταφ αντιμετωπίσαμε την κατάσταση. Αγωνιστικά δεν έδινα στην ομάδα, όσα ήθελα. Ηρθε μετά και το πρόβλημα με τις στομαχικές διαταραχές που είχα πριν από τον ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπενφίκα (29/11). Επρέπε να… ‘χτίσω’ ξανά το κορμί μου για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και να φτάσω στο σημείο να παίξω έτσι απέναντι στον Κολοσσό. Ηθελα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει, γι’ αυτό είμαι εδώ, για να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ».//Γ.



Source link