Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φερστάπεν: «Δεν έχω καμία ελπίδα για νίκη»


 

Ο Ολλανδός δις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορούσε να ελέγξει το μονοθέσιο του στις κατακτήτριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την 11η θέση, καθώς και ο ομόσταυλός του, Σέρτζιο Πέρεζ, αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και κατέλαβε την 13η θέση. Ωστόσο, ο “Super Max” δεν δίνει καμία… ελπίδα στον εαυτό του για να νικήσει.

Και τα δύο μονοθέσια της Red Bull αντιμετώπισαν πρόβλημα στο Qualifying στην Σιγκαπούρη με τον έλεγχο του πίσω μέρους. Οι δύο οδηγοί της δεν μπορούσαν να το κοντρολάρουν και για αυτό θα εκκινήσουν από την 11η θέση και την 13η.

Ωστόσο, ο Μαξ Φερστάπεν, ισχυρίζεται πως δεν έχει ελπίδες νίκης, επεκτείνοντας το ρεκόρ του σε 11 συνεχόμενες… επικρατήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκάθαρα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα απ’ ό,τι τα περιμέναμε. Γνώριζα πως θα δυσκολευτούμε αρκετά στις κατατακτήριες δοκιμές αλλά αυτό που έγινε δεν το περίμενα. Σε όλο το τριήμερο έως τώρα δυσκολευόμαστε αρκετά. Δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα στις κατατακτήριες δοκιμές που έκαναν το μονοθέσιο αδύνατο στην οδήγηση. Το δάπεδο έβρισκε στο έδαφος κατά το φρενάρισμα και αυτό αποφόρτιζε τους εμπρός τροχούς. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία, δεν είχα ταχύτητα, δεν είχα πρόσφυση. Ήταν πολύ δύσκολο να οδηγήσω. 

Δεν έχω καμία ελπίδα για τη νίκη. Χρειάζεσαι ένα καλό μονοθέσιο σε αυτή την πίστα, είναι περίπου σαν το Μονακό. Πρέπει να τα δώσεις όλα στις κατατακτήριες δοκιμές και τα προσπεράσματα είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα. Ελπίζω να μην έχουμε πολλές εμφανίσεις του αυτοκινήτου ασφαλείας στον αγώνα και να τελειώσει γρήγορα».//ΓΚ



Source link