Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φαν’ τ Σιπ: «Προσοχή στον Μπακασέτα»

Ο Τζoν Φαν’τ Σιπ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να περιμένει η Ολλανδία απόψε (21:45) απέναντι την Ελλάδα στο «Philips Stadium», και όπως ήταν αναμενόμενο πολλά ΜΜΕ στην χώρα του αναζήτησαν την άποψή του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας (2019-2021) ανέλυσε στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» την εθνική μας, έδωσε συμβουλές στον Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να προσέχει κυρίως τον Τάσο Μπακασέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραδοσιακά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν να αμύνονται. Είναι η ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα να βάζει δύο μεγάλους, σωματικά δυνατούς αμυντικούς, όπως λειτούργησε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, και να δίνεις λιγότερη προσοχή στην ποδοσφαιρική ικανότητα», είπε ο Φαν’τ Σιπ.

«Με τις ιδιότητες του, ο Χατζηδιάκος έχει γίνει πολύ σημαντικός για την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας στη συνέχεια ότι η Ελλάδα έχει «πρόβλημα πολυτέλειας» στην επίθεση.

Σύμφωνα με τον Φαν’ τα Σιπ, πάντως, αυτός που πρέπει να προσέξει περισσότερο η Ολλανδία είναι ο Μπακασέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Μπακασέτας, που παίζει στην Τραμπζονσπόρ, είναι ο μέσος με τις περισσότερες ποδοσφαιρικές ικανότητες. Ένας έξυπνος παίκτης, που δουλεύει σκληρά για την ομάδα, αλλά και σκοράρει και δίνει ασίστ. Πρέπει να φροντίσεις να μην του δώσεις πάρα πολύ χώρο, γιατί μέσω αυτού η ελληνική ομάδα θα παίξει καλά».



Source link