Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φαμπιάνο: «Θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΠΑΕ στο χώρο, όπου εισέπραξαν «ζεστή» αγκαλιά από φιλάθλους της ομάδας που ήταν επίσης εκεί, προκειμένου να τους δουν από κοντά.

«Είναι όμορφες οι στιγμές κοντά στο κόσμο μας, έχουμε σήμερα μια ακόμη ευκαιρία να έρθουμε κοντά στους φιλάθλους μας, κυρίως στα μικρά παιδιά. Απολαμβάνουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας», δήλωσε σε εκπροσώπους του Τύπου, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Φαμπιάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός επικεντρώνοντας στο ντέρμπι που υπάρχει στο προσκήνιο για τον Άρη, για την 4η αγωνιστική της Super League, στο γήπεδο της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Είναι το ντέρμπι της πόλης, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα. Ξέρουμε τι σημαίνει για την πόλη και τον κόσμο ο συγκεκριμένος αγώνας. Έχουμε δουλέψει καλά στο διάστημα της διακοπής, θα είμαστε έτοιμοι».

Σε ερώτηση για το αν θα σκοράρει κόντρα στον «Δικέφαλο», όπως το έπραξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και στο, εντός έδρας, παιχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (3η αγωνιστική), απάντησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα είναι ωραίο να πετυχαίνεις γκολ, η δική μου δουλειά είναι στην άμυνα, αλλά θέλω να βοηθώ όπου μπορώ την ομάδα. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε έτοιμοι απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Απέφυγε, δε, να απαντήσει ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με Αρη. «Εχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η προσοχή μας είναι εκεί, σε τίποτα άλλο. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για συμβόλαια. Δουλεύουμε για το ντέρμπι», ήταν τα λόγια του.

«Είναι πάντα όμορφη η επαφή με τον κόσμο. Λογικό είναι να έχουμε το μυαλό μας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το ματς», δήλωσε, με τη σειρά του, ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.



Source link