Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φαίη Σκορδά: Απόδραση express πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της


Σε τρεις μέρες ακριβώς η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας, κάνοντας πρεμιέρα με την ανανεωμένη εκπομπή της «Fay’s Time» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση εκτός Αθηνών! Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε στην Αίγινα για να προσκυνήσει στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στα Instagram Stories της.

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε για μόλις λίγες ώρες στο νησί του Αργοσαρωνικού, λίγο πριν επιστρέψει στο απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμά της από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η Φαίη Σκορδά έρχεται για να μας κρατά συντροφιά καθημερινά στις 11:50, με υπέροχη διάθεση, πλούσια ατζέντα και πολλές εκπλήξεις! 

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με το καυστικό του χιούμορ, η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου με τα εύστοχα σχόλιά τους, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και φυσικά, ο «παλιός» της παρέας Άγγελος Βουράκης που θα μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.

Όλη η παρέα θα είναι εκεί για να υποδεχτεί ξεχωριστούς καλεσμένους, να σχολιάσει θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, να αναλύσει αποκλειστικές ειδήσεις που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας παρουσιάσει νέες στήλες που θα καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο.



Source link