Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φίφη, Θανάσης, Γιαννάκης έκαναν reunion 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς


Ευτυχισμένοι Μαζί: Οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς σήμερα είναι τρεις ενήλικοι και η συνάντησή τους έγινε viral στο Tik Tok.

Η Εύη Δαέλη, ο Άρης Τσάπης και ο Σάββας Σαλίπας, όσα χρόνια και να περάσουν, θα μένουν στη μνήμη των τηλεθεατών ως Φίφη, Θανάσης και Γιαννάκης από την πετυχημένη σειρά του Mega Ευτυχισμένοι Μαζί

Οι τρεις τους είχαν μια απολαυστική συνάντηση την οποία και μοιράστηκαν με βίντεο στο Tik Tok. 

«Μετά το σχολείο πήγαινα για γύρισμα και εκεί διάβαζα τα μαθήματα μου. Ήταν σαν παιχνίδι για εμένα, γιατί ήμουν μαζί με τον Άρη Τσάπη, που ήταν στην ηλικία μου, τον Σάββα Σαλίπα, που ήταν και αυτός μικρούλης, και έπαιζαν στη σειρά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Εύη Δαέλη για το Ευτυχισμένοι Μαζί.

Η όμορφη ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς ακολούθησε επόμενους τηλεοπτικούς ρόλους. Ο Άρης Τσάπης παντρεύτηκε και έγινε πατέρας ενώ ο Σάββας Σαλίπας πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του και εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.

Ευτυχισμένοι Μαζί 14 χρόνια μετά – Δες το βίντεο:

 

@aristsapis Reunion μετα απο πολλά χρόνια!!@evidaeliofficial @Savvas Salipas #tsapisfamily #eutyxismenoimazi #fypシ #foryou #foryoupage #fyp #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis





Source link