Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Φέτος αγχώθηκα περισσότερο από άλλες χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ»


Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις στο «Χαμογέλα και Πάλι!». Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον ανταγωνισμό αλλά και τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικές χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Πριν κοιμηθώ μπαίνω και διαβάζω τι συμβαίνει στην επικαιρότητα και σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα στη χώρα. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως είπε το καλοκαίρι σκεφτόταν πως αν ήταν στον αέρα θα ήθελε να ακούσει την άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ μίλησε και για νέα πρόσωπα της εκπομπής της.

«Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται» σημείωσε επίσης η παρουσιάστρια.



Source link