Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φέλτμαν: «Τεράστιο το ματς με την ΑΕΚ, είμαστε όλοι πεινασμένοι»

Η απόδοση αλλά και το αποτέλεσμα της Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ» το Σάββατο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουάιτεντ, με μια ομάδα που είχε πολλές αλλαγές, αποτελεί καλό οιωνό για την ευρωπαϊκή της διαδρομή στο Europa League-η οποία ξεκινάει την Πέμπτη (21/9) απέναντι στην ΑΕΚ-, σύμφωνα με τον Τζόελ Φέλτμαν.

Ο Ολλανδός αμυντικός ήταν μία από τις έξι αλλαγές που έκανε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Μπράιτον κέρδισε με 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο προπονητής επανέλαβε ότι όλοι στην ομάδα του πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν κατά τη διάρκεια των πολλών αγώνων πριν από τα Χριστούγεννα. Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν το πρώτο από τα επτά τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Το δεύτερο είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΚ.

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και όλοι είναι πεινασμένοι να παίξουν», είπε ο Φέλτμαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αν κοιτάξετε την ποιότητα των παιδιών που αγωνίστηκαν εναντίον της Γιουνάιτεντ, είναι απίστευτο πόσο καλοί είναι. Όλοι μας βοήθησαν να πάρουμε ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ η αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι μια νέα εμπειρία αρκετών παικτών, υπάρχει και άλλοι με άφθονη ευρωπαϊκή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου του Βέλτμαν, ο οποίος έπαιξε στον τελικό του 2017 (0-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) με έναν άλλο από τους αντιπάλους του 2ου ομίλου, τον Αγιαξ (σ.σ: Μαρσέιγ η άλλη).

«Έχουμε λίγους παίκτες με μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός, το στυλ παιχνιδιού, τα γήπεδα και, φυσικά, η γρήγορη ανάκαμψη πριν από το επόμενο παιχνίδι θα είναι τόσο σημαντική. Την Πέμπτη θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για τον σύλλογο και είναι ωραίο που θα είναι εντός έδρας και που μπαίνουμε σε αυτό με μια ωραία νίκη το Σάββατο στην…τσέπη μας».



Source link