Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φέλτμαν:«Πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Πέμπτης με την ΑΕΚ για τη Μπράιτον»


 

Ο 31χρονος δεξιός μπακ των “γλάρων” μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας του στους ομίλους του Europa League, κόντρα στην ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας τη μεταξύ τους αναμέτρησης σημαντική.

Ο Τζόελ Φέλτμαν, μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της Μπράιτον με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε την ομάδα του, όπου δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι διψασμένοι για τη νίκη, αλλά και στη σημαντικότητα της αναμέτρησης κόντρα στην “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα και όλοι είμαστε πεινασμένοι για να αγωνιστούμε. Βλέποντας την ποιότητα όσων αγωνίστηκαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι απίστευτο το πόσο καλοί είναι. Όλοι συνέβαλαν στο να πάρουμε τη νίκη».

Για την ΑΕΚ: «Αρκετοί παίκτες μας έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ο ανταγωνισμός εδώ είναι διαφορετικός. Το πως παίζουμε, οι αντίπαλοι, τα γήπεδα και σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό να συνέλθουμε, εν όψει του επόμενου αγώνα. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Είναι ωραίο που θα παίξουμε στην έδρα μας αυτό το ματς και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προερχόμενοι από τη σπουδαία νίκη του Σαββάτου».//Μ



Source link