Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φέλερ: Ο Φλικ δεν κατάφερε να βελτιώσει την εθνική

Ο Χάνσι Φλικ «έγραψε Ιστορία», αλλά με αρνητικό πρόσημο, δεδομένου ότι έγινε ο πρώτος προπονητής της εθνικής Γερμανίας, που απολύθηκε από την θέση του, στα 123 χρόνια ύπαρξης της «Mannschaft».

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Γερμανό προπονητή, ήταν η ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία, στον φιλικό αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Αναφερόμενος στην απόλυση του Φλικ, ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ, σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Φλικ ήταν κουρασμένος τους τελευταίους μήνες. Μαζί με το επιτελείο του προσπάθησε να βελτιώσει την εθνική ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το ματς με την Ιαπωνία μας έδειξε ότι δεν θα υπάρξει πρόοδος. Δεν είναι εύκολη στιγμή γιατί τον Φεβρουάριο συναντηθήκαμε στην ομοσπονδία και υποστήριξαμε τον Φλικ. Στην πραγματικότητα, πιστεύαμε ότι θα αναζωογονούσε την εθνική μας ομάδα».

Ο Φέλερ στον πάγκο στο φιλικό της Τρίτης με τη Γαλλία

Ο Ρούντι Φέλερ, αναλαμβάνει πλέον ως υπηρεσιακός προπονητής την «μάνσαφτ», καθώς θα βρίσκεται στον πάγκο στο φιλικό της Τρίτης (12/09) με την Γαλλία, ενώ μιλώντας για την διαδικασία πρόσληψης του επόμενου ομοσπονδιακού προπονητή, δήλωσε:

«Είναι επείγον να φέρουμε έναν προπονητή στην εθνική ομάδα, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της και να την προετοιμάσει για το μεγάλο ραντεβού του επόμενου έτους», δήλωσε ο Φέλερ, ο οποίος ήταν προπονητής των «πάντσερ» από το 2000-2004. «Ένα προπονητή που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδό μας εκεί που ξέρουμε και περιμένουμε να είναι», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

 



Source link