Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φάρμα: «Τι; Παιδιά αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός»


Ο Νίκος Παρλάντζας παραμένει στο επίκεντρο της Φάρμας μετά τις κατηγορίες της αντίπαλης ομάδας για τις καθημερινές δραστηριότητες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Πηνελόπη Ορφανουδάκη έβαλε σε σκέψεις τους συμπαίκτες της ότι ο 43χρονος που έχει ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα κακοποίησε την αγελάδα, κατά τη διάρκεια που την άρμεγε για να συγκεντρώσουν το γάλα. 

Κάτι στο οποίο ο Νίκος Παρλάντζας αμέσως αντέδρασε, εφόσον δεν καταγράφηκε κανένα τέτοιο περιστατικό από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας η ομάδα του Νίκου Παρλάντζα ξέσπασε ακούγοντας τις κατηγορίες περί κακοποίησης ζώου.

«Τι; Παιδιά αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Τον κατηγορείτε για τέσσερα πράγματα που δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά», ανέφεραν οι συμπαίκτες του.

Από μεριάς του ο 43χρονος παίκτης της Φάρμας ξεκαθάρισε: «Δεν μπορεί να με κοροϊδεύει οποιοσδήποτε εμένα που μετά από τόσα χρόνια ασχολούμαι με το επάγγελμα αυτό. Κινδύνευσα δέκα φορές από την αγελάδα και οι κάμερες τα κατέγραψαν όλα, το ότι απώθησα την αγελάδα για να μην με πατήσει, αν αυτό θεωρείται ότι της έριξα ξύλο, να δικαστώ και να αποχωρήσω από τη Φάρμα», είπε ο Νίκος Παρλάντζας. 



Source link