Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φάρμα: Η συγκινητική εξομολόγηση της Ρούλας για την κόρη της


Η Ρούλα Γιαννιώτη συγκίνησε στην αποψινή πρεμιέρα της «Φάρμας» στο Star. Η ίδια έχει μάθει να παλεύει και να μην το βάζει κάτω όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν μπροστά της.

Τα μάτια της personal trainer της «Φάρμας» γεμίζουν με δάκρυα όταν μιλά για την 25χρονη κόρη της, Κατερίνα. Γεννήθηκε τυφλή εξαιτίας μιας διαταραχής του DNA και όπως είπε η ίδια θα διαγωνίζεται για εκείνη μέσα στη Φάρμα.

«Ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο σε μένα είναι η κόρη μου με την οποία έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Είναι ολικά τυφλή. Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της ως μια κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι η φίλη της, η κολλητή της, η αδερφή της, η μαμά της. Είμαι όλα για εκείνη. Με μία λέξη η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Είναι φοιτήτρια στο 4ο έτος. Σπουδάζει νηπιαγωγός και είναι αξιολάτρευτο πλάσμα. Αν τη δείτε να χορεύει δε θα πιστέψετε ότι είναι τυφλή», είπε η Ρούλα που ήταν πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

 

«Αυτό που έχω μάθει από εκείνη είναι ότι τους ανθρώπους τους μετράμε από άλλες αξίες. Μου έχει μάθε να αγαπάω τον άνθρωπο γι’ αυτό που μου δίνει και όχι γι’ αυτό που είναι», πρόσθεσε η παίκτρια της Φάρμας.



Source link