Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Υπόθεση εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Ταυτοποιήθηκαν και έφυγαν για Ιταλία δύο νεογέννητα

Το απόγευμα της Παρασκευής έφυγαν για Ιταλία τα δίδυμα και δύο ακόμα μωρά Αυστραλών που ήρθαν στον κόσμο από παρένθετες μητέρες, καθώς μετά από θετικό τεστ DNA διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δικά τους βιολογικά παιδιά.

Και τα τέσσερα είναι ηλικίας 5 έως 9 ημερών και είναι τα πρώτα μωρά που καταφέρνουν να πάρουν εξιτήριο μετά την αποκάλυψη της πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεσης.Συνολικά την Παρασκευή έλαβαν εξιτήριο πέντε μωρά, τριών οικογενειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι τρεις οικογένειες ήταν σε συμφωνία μέσω της κλινικής υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανιά που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών για εμπορία βρεφών και παράνομες υιοθεσίες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αυστραλιανών Αρχών συνολικά στη χώρα εκτιμάται ότι υπάρχουν 150 ενεργές συμφωνίες για παρένθετες μητέρες με την κλινική των Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων ακόμα πέντε μωρά (από πέντε έως εννέα ημερών) τα οποία περιμένουν τους βιολογικούς τους γονείς, μετά και τις ταυτοποιήσεις DNA, ενώ νέα γεννητούρια από παρένθετες μητέρες αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με την αναχώρηση της οικογένειας των Ιταλών.

Πηγή:zarpanews



Source link