Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τυρναβίτικο καρναβάλι και Μπουρανί στο επίκεντρο των εκδηλώσεων

Ξεκινά μέρες πριν και απογειώνεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου καθώς και τη Καθαρά Δευτέρα. Μια γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Τυρνάβου και θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.
Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα το απόγευμα το Τυρναβίτικο Καρναβάλι που επιστρέφει μετά από 3 χρόνια και διοργανώνει ο Δήμος Τυρνάβου.
Το Τυρναβίτικο Καρναβάλι ξεκινάει όταν όλα έχουν τελειώσει κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Οι επισκέπτες που είναι χιλιάδες μπορούν να διασκεδάσουν σε παραδοσιακούς και μοντέρνους ρυθμούς, να γευτούν ντόπιο τσίπουρο και κρασί και να ζήσουν ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς.
Η παρέλαση των Αρμάτων με τους χιλιάδες καρναβαλιστές ξεκινάει μετά τις 6 το απόγευμα και αποτελεί έναν θεσμό από την περίοδο της τουρκοκρατίας

Κεντρικό πρόσωπο η βασίλισσα του Καρναβαλιού 2023 ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο Τόνι Σφήνος ο οποίος αμέσως μετά θα παρουσιάσει συναυλία με όλο του το επιτελείο.

Τυρναβίτικο καρναβάλι και Μπουρανί στο επίκεντρο των εκδηλώσεων

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Τυρνάβου ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα με το παραδοσιακό Μπουρανί, το έθιμο της φαλλοκρατίας.

.





Source link