Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσιτσιπάς: «Είναι σημαντικό να συνεχίσω να δουλεύω»


 

Ο Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και την πρόκριση στο ATP Finals (12-19/11).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 (7-6, 6-4) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους “16” του τουρνουά του Παρισίου και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης αλλά και το εισιτήριο για το ATP Finals. Mετά το φινάλε του αγώνα του, ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος στις δηλώσεις του για το επίτευγμα στο οποίο έφτασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Είναι υπέροχο, τι ανακούφιση που επιτέλους πήρα την πρόκριση, για την οποία δούλεψα σκληρά όλη τη σεζόν. Είναι μια στιγμή ανακούφισης που κατάφερα να περάσω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου events και θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς φαν μου, αλλά και μπροστά σε Έλληνες. Ελπίζω να ξεπεράσω το round robin και να προχωρήσω παραπέρα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που παίζω καλό τένις. Είμαι ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί».

Μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ζβέρεφ, λέγοντας: «Το σερβίς μου ήταν εντάξει, νιώθω ότι υπάρχει περιθώριο να γίνει πιο σταθερό. Κατάφερα, ωστόσο, να έχω τον έλεγχο ακόμα και με το δεύτερο σερβίς, είχα καλά εκτέλεση του πρώτου χτυπήματος όταν σέρβιρα το δεύτερο εκεί που ήθελα. Επέστρεφα καλά, φτάνω στη σταθερότητα που επιδιώκω στις επιστροφές. Προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να γίνω δημιουργικός όταν μπορώ».

«Περνάω πολλές ώρες στο court και ένα από τα πράγματα στα οποία δουλεύω είναι οι επιστροφές. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να δουλεύω, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να δουλέψω. Πάντα στοχεύω σε μικρές βελτιώσεις που μπορούν να δώσουν ώθηση στο παιχνίδι μου τους επόμενους μήνες και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».//Γ.



Source link