Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσακώθηκε με τη γυναίκα του, πήρε ένα στρατιωτικό όχημα και διέλυσε 9 αυτοκίνητα σε μία χαοτική καταδίωξη

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο 41χρονος Geoff Marshall από το Σόμερσετ του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετωπίζει 14 κατηγορίες από το δικαστήριο, καθώς πραγματικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και προκάλεσε ένα χάος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Marshall τσακώθηκε με τη γυναίκα του με τον ίδιο κατά την διάρκεια του καβγά να πετάει το τηλέφωνο της στο ποτάμι, επειδή εκείνη είχε μόλις καλέσει την αστυνομία. Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε τον Μάρσαλ πίσω από το τιμόνι ενός στρατιωτικού φορτηγού, ενός εξατροχοφόρου, εξακίνητου, 2,5 τόνων Reo M35 του 1958.

Οι αστυνομικοί αρχικά προσπάθησαν να λογικέψουν τον Μάρσαλ πριν αυτός βγάλει το φορτηγό από το οικόπεδο και αρχίσει να οδηγεί ακανόνιστα. Από εκεί και πέρα η αστυνομία αποφάσισε να σχηματίσει μπλόκο, το οποίο, από το βίντεο, φαίνεται να αποτελείται από δύο Peugeot 308 estate και ένα φορτηγάκι Ford Ranger.

Στο βίντεο φαίνεται πώς το M35 κατάφερε να διαπεράσει με ευκολία το Ford Ranger πριν ανέβει σε ένα από τα 308 περιπολικά. Στη συνέχεια, το φορτηγό περνάει στο πίσω μέρος του Range Rover πριν καταστρέψει μια κολόνα φωτισμού. Η καταδίωξη ολοκληρώθηκε με τον Μάρσαλ να οδηγεί σε μια γέφυρα που διέσχιζε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο. Όταν εμφανίστηκαν οι ειδικές δυνάμεις με βαρύ οπλισμό όπως και ελικόπτερο, ο Marshall παραδόθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνολική ζημιά από την καταδίωξη εκτιμήθηκε σε περίπου 100.000 ευρώ καθώς τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα υπέστη ζημιές. Ολική απώλεια κρίθηκε επίσης το μαύρο Range Rover που βλέπουμε στο βίντεο, ενώ ζημιές υπέστησαν επίσης ένα VW Golf, ένα Ford Focus, ένα Suzuki και ένα Seat.



Source link