Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσάβι: «Έχουμε ενισχυθεί, αλλά πρέπει να το δείξουμε»


 

Η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε εξαιρετική στην πρόσφατη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Ισπανίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-0 επί της Μπέτις και πλέον όπως ανέφερε και ο προπονητής της, όλοι προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του Champions League.

Το πλάνο του Τσάβι και το σύνολο παικτών που έχει δημιουργήσει, φαίνεται να αποδίδει μέχρι ώρας, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές στην La Liga έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην αυριανή (19/9) αναμέτρηση με την Αντβέρπ. Ο Τσάβι κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων όσον αφορά την συνέχεια της ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Champions League.

«Είναι απίστευτο να είμαι ξανά σε αυτήν τη διοργάνωση. Είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Είναι το τέλειο σενάριο. Είναι ο ανταγωνισμός που θα μας επιτρέψει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ: με τη Μπέτις).

Σήμερα αναλύσαμε την Αντβέρπ. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι είναι η υψηλότερη διοργάνωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι παίκτες έχουν πολύ κίνητρο, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε εμμονή. Δεν μπορούμε να χάσουμε την προσωπικότητά μας. Το Σάββατο είδαμε μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετική στιγμές. Πέρυσι μας έδωσε αρκετά για να αγωνιστούμε αλλά όχι για αποτελέσματα και φέτος μας δίνει κάτι για να αγωνιστούμε και για αποτελέσματα.

Αυτό το άλμα. Σε παιχνίδι και αποτελέσματα. Πέρυσι ήμασταν καλοί στο παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό. Έχουμε ενισχυθεί, αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεν πρόκειται για λόγια, είναι ώρα για πράξεις. Ο στόχος είναι να προκριθούμε από την πρώτη φάση και να φτάσουμε στη φάση των “16”». //ΜΛ.



Source link