Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr

Η ώρα των ομίλων έφτασε στο Champions League. Την Τρίτη (19/09) και την Τετάρτη (20/09) διεξάγονται τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το Champions League περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

Καθημερινό ημερολόγιο προσφορών από το Pamestoixima.gr

Το νέο καθημερινό ημερολόγιο προσφορών Offer Zone ήρθε από το Pamestoixima.gr! Τα μεγαλύτερα παιχνίδια του Champions League παίζουν στο Offer Zone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη (21/09) αρχίζουν οι όμιλοι των άλλων δύο Κυπέλλων Ευρώπης, του Europa League και του Europa Conference League, με τη συμμετοχή των 4 ελληνικών ομάδων.

Στο Europa League η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράιτον, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βιγιαρεάλ και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φράιμπουργκ.

Στο Conference League ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με την Ελσίνκι.

Σούπερ προσφορά* για τις ελληνικές ομάδες

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα 4 παιχνίδια των ελληνικών ομάδων τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Η προσφορά της Πέμπτης είναι για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.



Source link