Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τραγωδία στο Mugello: νεκρός 52χρονος σε Αγώνα Ερασιτεχνών

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Nicola Sartori συμμετείχε στην κατηγορία 1000 του “Trofeo Italiano Amatori” (Κύπελλο Ερασιτεχνών Οδηγών), στα πλαίσια του Ρromo Racing Cup 2023, μιας σειράς αγώνων για παθιασμένους μοτοσυκλετιστές, αλλά όχι επαγγελματίες, που μετράει για το σχετικό Κύπελλο FMI (Federazione Motociclistica Italiana).
Φυσικά το επίπεδο της οργάνωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι προδιαγραφές ασφαλείας αυστηρές, αλλά τρεις οδηγοί ενεπλάκησαν στο δυστύχημα στο τέλος της ευθείας των 1,141 μέτρων, όπου οι μοτοσυκλέτες της κατηγορίας ξεπερνούν αρκετά τα 300 χλμ/ώρα.
Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως και η κατάσταση του ενός διαγνώστηκε εξαιρετικά σοβαρή. Το ελικόπτερο για τη μεταφορά του έφτασε αμέσως, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 52χρονος Nicola Sartori από την Cavarzere της Βενετίας, άφησε την τελευταία του πνοή στην πίστα. Οι δύο οδηγοί των οποίων η ζωή δεν κινδυνεύει, αλλά έχουν πολλαπλά κατάγματα, μεταφέρθηκαν με το ελικόπτερο στο νοσοκομείο Careggi της Φλωρεντίας.
Οι οργανωτές ακύρωσαν τη συνέχεια των αγώνων ως το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν για τον οδηγό και την οικογένειά του.


Είναι τραγικό να ξεκινάς την ημέρα σου κάνοντας αυτό που αγαπάς και η κατάληξη να είναι ο πόνος και η θλίψη, όμως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει δυστυχώς και αυτήν την πτυχή, την οποία όλοι απευχόμαστε και κανείς δεν σκέφτεται τη στιγμή που μπαίνει στην πίστα.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 



Source link