Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το iconic κόκκινο πουλόβερ της Πριγκίπισσας Diana πωλήθηκε για ένα αστρονομικό ποσό


Το διάσημο πουλόβερ με τα λευκά και το ένα μαύρο πρόβατο που φορούσε η πριγκίπισσα Diana πουλήθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s. Το ποσό είναι αστρονομικό και και σύμφωνα με πηγές αγγίζει το 1 εκατομμύριο 143 χιλιάδες δολάρια. Μία τιμή είκοσι φορές πάνω από την αρχική εκτίμηση.

 

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

 

Photo by Princess Diana Archive/Getty Images

Το πουλόβερ φόρεσε πρώτη φορά  η Diana όταν ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο τον Ιούνιο του 1981, ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα πόλο του μελλοντικού συζύγου, αλλά και αργότερα όταν ήταν παντρεμένοι το 1983, πάλι σε έναν αγώνα πόλο. Το σχέδιο είχε πολλά λευκά πρόβατα και ένα μαύρο ανάμεσα τους, που σίγουρα της άρεσε ιδιαίτερα, καθώς ήταν  ένας τρόπος να εκφράσει πώς αισθανόταν σε σχέση με την βασιλική οικογένεια. Η Warm & Wonderful σταμάτησε να παράγει το μοντέλο με το μαύρο πρόβατο το 1994.

Αυτή η πώληση σπάει το  προηγούμενο ρεκόρ για το ακριβότερο πουλόβερ που πωλήθηκε σε δημοπρασία. Το 2019, η πράσινη ζακέτα του Kurt Cobain -την οποία φορούσε στη συναυλία MTV Unplugged των Nirvana- έπιασε 334.000 δολάρια.

Κεντρική Φωτογραφία: Tim Graham Photo Library via Getty Images

 

 



Source link