Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το FREEWIN σου δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν

Το ραντεβού για το διασκεδαστικό και εντελώς δωρεάν FREEWIN που χαρίζει μέχρι και 100.000 ευρώ, δίνεται καθημερινά στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Στο νέο FREEWIN του OPAP Store App υπάρχει κάθε ημέρα κάτι για όλους.

«Το FREEWIN ήρθε στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Μαντεύεις ποια είναι η σωστή επιλογή και μπορεί να κερδίσεις κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ, εντελώς δωρεάν», τονίζει ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα. «Το FREEWIN είναι γρήγορο, απλό και το σημαντικότερο, είναι δωρεάν. Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει καθημερινά και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ σε μόλις λίγα λεπτά. Δεν το λες και κακό deal, ειδικά όταν παίζεις εντελώς δωρεάν», υπογραμμίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

15 σερί σωστές επιλογές έως τις 100.000 ευρώ

(Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα)

Το FREEWIN δίνει κάθε ημέρα την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ, εντελώς δωρεάν. «Απαραίτητη προϋπόθεση για τους παίκτες είναι να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP store Αpp και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP», εξηγεί ο κ. Ζαχαρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Όπως αναφέρει ο κ. Ζαχαρόπουλος «ο κόσμος δοκιμάζει καθημερινά την τύχη του στο FREEWIN. Αρκετοί από τους πελάτες μας έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά σταματώντας σε ένα υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και μέσα στο OPAP Store App, το FREEWIN έχει μοιράσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 660.000 ευρώ συνολικά. Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα».



Source link