Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το 5ο Τουρνουά Beach Volley έδωσε ευκαιρία αναψυχής και αθλητισμού


 

Ολοκληρώθηκε το 5ο Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley MIXED 2, στο Κορδελιό, στην περιοχή του Ευόσμου, στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον κόσμο, ο οποίος ήρθε πιο κοντά με τον αθλητισμό.

Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ξεκίνησε την Παρασκευή 01/09 και άφησε θετικό αποτύπωμα αναψυχής και αθλητισμού στον κόσμο, ο οποίο άδραξε την ευκαιρία και πέρασε μερικό δημιουργικό χρόνο με οικογένεια και φίλους.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική χρονιά που το συγκεκριμένο τουρνουά πραγματοποιήθηκε, με τους κατοίκους της γύρο περιοχής και όχι μόνο να το θεωρούν πλέον ως θεσμό, αναμένοντας για αυτό κάθε χρόνο. Οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) θα μεταδοθούν σε LEDWALL στο αμφιθέατρο.//ΓΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας περιμένουμε όλους, στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία αμφιθεάτρου στον Πεζόδρομο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, η οποία μετατράπηκε και φέτος σε παραλία για 3 ημέρες, τηρουμένων όλων των αθλητικών, αγωνιστικών και αθλητικών προδιαγραφών.

Το 5ο Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley MIXED 2X2, φιλοδοξεί για μία ακόμη χρονιά να χαρίσει ένα συναρπαστικό θέαμα γεμάτο ζωντάνια, σφρίγος, χειροκροτήματα, χαρά και νίκες, στους συμμετέχοντες και στο κοινό.

Στόχος των οργανωτών είναι η άθληση, η αναψυχή και η ψυχαγωγία των αθλουμένων, συμβάλλοντας παράλληλα τόσο στη διάδοση του συναρπαστικού αυτού αθλήματος όσο και στην δυνατότητα συμμετοχής σε όσους το αγαπούν εντός της πόλης.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν, με προϋπόθεση την ήδη ηλεκτρονική εγγραφή.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση είναι οι θεαματικοί αγώνες επίδειξης από αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου Beach Volley θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους στις 22:00, θα ακολουθήσει Latin πάρτι στην άμμο στο χώρο του αμφιθέατρου Εθνικής Αντιστάσεως».//ΓΚ



Source link