Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το όνομα του «Μίκη Θεοδωράκη» δίνεται σε πλατεία της Λάρισας

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ Απόστολος Καλογιάννης και η 3η κοινότητα του Δήμου, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν τον Αγιασμό, την ονοματοθεσία της πλατείας, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου (οδό Σικελιανού και Άρη Αλεξάνδρου) και τα αποκαλυπτήρια της μνημειακής πλάκας.

Στην πλατεία θα αποδοθεί το όνομα του μεγάλου συνθέτη “Μίκη Θεοδωράκη”.Ο πολιτιστικός σύλλογος της συνοικίας “Άγιος Γεώργιος” θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μια διπλή εκδήλωση, που θα συμμετάσχουν η φιλαρμονική ορχήστρα και η χορωδία του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου με επικεφαλής τον πάτερ Νικηφόρο Κοντογιάννη, η χορωδία του 7ου Γυμνασίου σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, η χορωδία του 23ου δημοτικού σχολείου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και οι μαθητές του 12ου δημοτικού με μουσικοχορευτικό δρώμενο.

Τέλος τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει όλους τους μικρούς φίλους να φωτογραφηθούν μαζί του και να λάβει τα γράμματα τους. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Face painting και να απολαύσουν υπέροχες εκπλήξεις.





Source link