Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το φάρμακο… πίσω από το ντόπινγκ του Πογκμπά

Ένα φάρμακο που αγοράστηκε-ως συμπλήρωμα διατροφής- στις ΗΠΑ, μετά από σύσταση φίλου του γιατρού, άσχετου με τη Γιουβέντους, φαίνεται –σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»-, να βρίσκεται πίσω από το την αιτία θετικής τεστοστερόνης του Πολ Πογκμπά, που ανιχνεύθηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν στα ούρα του Γάλλου στο τέλος του αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους στις 20 Αυγούστου, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24.

Μία…απροσεξία που κινδυνεύει να του κοστίσει ακριβά, γιατί ο Πογκμπά βρίσκεται πλέον σε αναστολή εν αναμονή της δεύτερης ανάλυσης, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι θετικός στο ντόπινγκ και αν συμβεί αυτό κινδυνεύει η καριέρα και το μέλλον του στη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πογκμπά είπε χθες στους γιατρούς της Γιουβέντους ότι είχε πάρει ουσίες που δεν είχαν συμφωνηθεί με το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους. Επομένως, η ιταλική ομάδα αγνοούσε τα πάντα και τώρα θα εναπόκειται στον παίκτη να αποδείξει τη μη σκοπιμότητα του, κάτι που ωστόσο δεν θα τον κάνει να αποφύγει την τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 4 χρόνια.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα του Πογκμπά, η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του που λήγει το 2026 με πολύ ακριβό μισθό (8 εκατομμύρια συν 2 μπόνους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link