Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το πρόγραμμα της Super League 2


 

Oλοκληρώθηκε η κλήρωση για το Πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, με το αναλυτικό πρόγραμμα των ομάδων να γίνεται γνωστό.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ έγινε γνωστό το πρόγραμμα των ομάδων. Στην πρεμιέρα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Παναθηναϊκός Β’ – Καλαμάτα, Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη, ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Πόντου και ΑΕΚ Β’ – Καρδίτσα. 

Στον Βορρά τοποθετήθηκαν οι: ΑΕΛ, Ηρακλής, ΠΑΟΚ Β, ΑΕΚ Β, Μακεδονικός, Λεβαδειακός, Αιολικός, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός και ο Αλμωπός Αριδαίας* ο οποίος πάντως δεν έλαβε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ και το μέλλον του στην κατηγορία θα κριθεί από την ΕΠΟ.

Στον Νότο βρίσκονται οι: Παναθηναϊκός Β, Ολυμπιακός Β, Γιούχτας, Τηλυκράτης, Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Χανιά, Διαγόρας, Ιωνικός, Παναχαϊκή, Athens Kallithea και Καλαμάτα.

Στην πρόγραμμα της πρεμιέρας ξεχωρίζει επίσης, το ντέρμπι Ιωνικός-Χανιά στον Νότο, ενώ ο Παναθηναϊκός Β υποδέχεται την Καλαμάτα και ο Ολυμπιακός Β την Ηλιούπολη, με την Καλλιθέα να φιλοξενεί την Παναχαϊκή.

Για τον Βόρειο όμιλο, ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου και η ΑΕΚ Β την Καρδίτσα. Εκτός έδρας με τον Μακεδονικό ο Ηρακλής, εντός με τον Καμπανιακό η ΑΕΛ.//M



Source link