Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Το παίρνω πίσω, είναι ο καλύτερος παρουσιαστής για τη Φάρμα»


Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε μετά τα σχόλια που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την απόφαση του Star να τοποθετήσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη θέση του παρουσιαστή της Φάρμας, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επέστρεψε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου με νέα σχόλια. (δες εδώ τι είπε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου)

Θέλοντας να «διασκεδάσει» λίγο την κατάσταση και την έκταση που πήρε ο αρχικός του σχολιασμός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή «πήρε πίσω» τα λόγια του, αναφέροντας με καυστικό τρόπο πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι το καλύτερο πρόσωπο που θα μπορούσαν να επιλέξουν για την παρουσίαση της Φάρμας.

«Το παίρνω πίσω. Ο Κουτσόπουλος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής για τη Φάρμα. Έχω δυο μέρες που με κυνηγάνε παντού να πω για τον Κουτσόπουλο. Λοιπόν παιδιά, το σκέφτηκα. Τον είδα στον ύπνο μου το βράδυ ότι παρουσίαζε τη Φάρμα. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Ο τύπος μιλάει στις αγελάδες, το καταλαβαίνετε; Έχει ξεγεννήσει δέκα αγελάδες με τα μάτια του. Είναι φανταστικός. Ζητάω συγγνώμη από τον Κουτσόπουλο.

Δε το ξανακάνω αυτό το πράγμα. Όπου πάω κάποιος με ρωτάει για τον Κουτσόπουλο. Κουτσόπουλος, ο καλύτερος για τη Φάρμα. Σκεφτόμουν χθες, και τα Mad θα του πάνε πολύ, αλλά σκεφτόμουν ότι θα ήταν φανταστικός για τη Φάρμα… Μη ξαναβάλετε στο στόμα σας τη Φάρμα. Εγώ πιστεύω ότι γεννήθηκε για τη Φάρμα ο Κουτσόπουλος» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.



Source link