Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το μήνυμα του Βασιλιά Καρόλου για την τραγωδία στη χώρα μας


Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου και αρκετούς αρχηγούς κρατών – και όχι μόνο – να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης προς της οικογένειες των θυμάτων.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη τους για το τραγικό γεγονός, ο βασιλιάς Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι για τα νέα του θανατηφόρου δυστυχήματος με τα δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων αυτών που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Ελλάδα δεχόμασταν πάντα την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις και οι προσευχές μας και η συμπαράστασή μας είναι με όλους όσοι επηρεάζονται από αυτή την τρομακτική τραγωδία» ανέφερε η ανάρτηση που έγινε στα social media του Κάρολου και της Καμίλα.





Source link