Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το «καρφί» για την Ελίνα Παπίλα και τη φυγάδευσή της από τον ΑΝΤ1


Ένα από τα θέματα που έχουν σχολιαστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες είναι ο τρόπος με τον οποίο φυγαδεύτηκε η Ελίνα Παπίλα, προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τον σταθμό για να μάθουν αν τελικά θα αναλάβει τα ηνία της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται.

Η Φαίη Σκορδά, που υπήρξε για δέκα χρόνια στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη είδηση. ανέφερε ότι κατά την άποψή της αποκλείεται όλο αυτό να ήταν κάτι που το έστησε το κανάλι ή η παραγωγή καθώς τυγχάνει να τους γνωρίζει όλους και τόσα χρόνια εκείνη, δεν την έβαλε κανείς να φυγαδευτεί.

«Ότι ένας παραγωγός παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει αυτό; Δε θα ήταν η παραγωγή, θα ήταν κάποιος άλλος. Δε γίνεται να είναι από την παραγωγή. Δε ξέρω, εγώ εκεί βάζω ένα ερωτηματικό. Ήμουν δέκα χρόνια εκεί, τους ξέρω όλους προσωπικά. Εγώ είχα φυγαδευτεί επειδή το ήθελα εγώ, δε με έβαλε κάποιος άλλον να φυγαδευτώ. Τι λέμε παιδιά τώρα; Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Να έρθουν τώρα σε μένα και να μου πουν “έλα φυγαδεύσου”» είπε η Φαίη Σκορδά.



Source link