Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Το Καπλάνι της Βιτρίνας” στο κοινό της Λάρισας

Το Καπλάνι της Βιτρίνας, η παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου έχει ήδη αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και 6.500 θεατές έχουν μέχρι τώρα τιμήσει την παράσταση, η οποία θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο παραστάσεων με μια έξτρα παράσταση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι.

Ακριβώς λόγω αυτής της μεγάλης επιτυχίας και της τεράστιας ζήτησης της παιδικής παράστασης του Θ.Θ. το Καπλάνι της βιτρίνας της Άλκης Ζέη, το Θ.Θ. προγραμμάτισε μια δεύτερη περίοδο παραστάσεων την άνοιξη του 2024 αρχής γενομένης από την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Το 2023 γιορτάζονται τα 100 χρόνια από τη γέννηση της μεγάλης συγγραφέως Άλκης Ζέη και έχει κηρυχθεί επίσημα από το ΥΠΠΟΑ «Έτος Άλκης Ζέη». Το Θεσσαλικό Θέατρο συμμετέχει σε αυτόν τον εορτασμό και ανέβασε Το Καπλάνι της Βιτρίνας στην Παιδική του Σκηνή και συστήνοντας στο κοινό της Λάρισας αυτό το χαρακτηριστικό της έργο. Κατάλληλο για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

“Το Καπλάνι της Βιτρίνας” στο κοινό της Λάρισας“Το Καπλάνι της Βιτρίνας” στο κοινό της Λάρισας

Λίγα λόγια για την υπόθεση.

Καλοκαίρι. Η μαγική εποχή των παιδιών. Θάλασσα, παιχνίδι, εξερευνήσεις και ατέλειωτες νύχτες με μαγικές ιστορίες κάτω από τ’ αστέρια. Μια παρέα παιδιών στο Λαμαγάρι της Σάμου, θα ζήσει μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.





Source link