Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το Ισραήλ έφτιαξε σάιτ με εικόνες φρίκης από την επίθεση της Χαμάς

Το Ισραήλ δημιούργησε έναν ιστότοπο, τη «Σφαγή της Χαμάς», όπως ονομάστηκε, με φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Στόχος, όπως λέει, να «καταγράψει τη φρίκη εκείνης της ημέρας».

Ο τρόμος ξεκίνησε όταν μαχητές της Χαμάς επιτέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Nova κοντά στο Κιμπούτς Re’im με αλεξίπτωτα και φορτηγά, σκοτώνοντας περίπου 260 παρευρισκόμενους και συλλαμβάνοντας ομήρους.

Το σάιτ περιλαμβάνει, σύμφωνα με τη Daily Mail, ανατριχιαστικές φωτογραφίες ανθρώπων που διασκέδαζαν στο φεστιβάλ, μαζί με φρικιαστικά πλάνα και φωτογραφίες νεκρών.

Δωμάτια ποτισμένα με αίμα στο φωτογραφικό υλικό του σάιτ

Περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες από τη φρικιαστική επίθεση στο Κιμπούτς Be’eri, όπου βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν περισσότερα από 100 από τα 1.100 μέλη της κοινότητάς του, καθώς και φωτογραφίες από υπνοδωμάτια ποτισμένα με αίμα.

Στο σάιτ, δημοσιεύονται φωτογραφίες με απανθρακωμένα μωρά και βίντεο με έναν άνδρα που έχασε ένα άκρο.

«Πρέπει ο κόσμος να μάθει τι συνέβη»

«Κάποιοι  από εσάς μπορεί να έχετε δει αποσπάσματα και εικόνες από τα φρικτά εγκλήματα πολέμου που διέπραξε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας νέος ιστότοπος αρχειοθετεί όλο αυτό το υλικό.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να το παρακολουθήσετε, αλλά είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό για τα θύματα και τις οικογένειες αυτών των αποτρόπαιων εγκλημάτων.

Παρακαλούμε προωθήστε το για να βεβαιωθούμε ότι ο κόσμος θα μάθει τι συνέβη» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ισραήλ.

Προσοχή: Το νέο σάιτ περιέχει ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΌΝΕΣ.





Source link