Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το απόλυτο για Παρί και Γκραν Κανάρια | Στο κυνήγι της πρωτιάς η Μπεσίκτας


 

Στην πέμπτη αγωνιστική του Eurocup, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων υπερίσχυσαν με αρκετές από αυτές να έρχονται πιο κοντά προς την κορυφή, ενώ άλλες να αναγκάζονται στις τελευταίες αγωνιστικές να κάνουν την υπέρβαση για να ανέβουν βαθμολογικά.

Μπεσίκτας-Βενέτσια 74-68

Οι Τούρκοι ήταν ανώτεροι σε όλα τα σημεία από τους Ιταλούς, με το σύνολο του Αλιμπίγεβιτς να έχει όλες τις λύσεις στην επίθεση και την άμυνα με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Μίτσελ και Χάμοντς να έχουν 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Με αυτή την νίκη η Μπεσίκτας βάζει γερές βάσεις για την πρωτιά, καθώς περιμένει στραβοπάτημα της Παρί σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια για να πατήσει στην κορυφή.

 

Προμετέι-Παρί 79-96

Επίδειξη δύναμης από τους Γάλλους στην Ρίγα της Λετονίας απέναντι στην Προμετέι, καθώς για ένα ακόμα ματς έδειξε τις επιθετικές τις αρετές και για τέσσερις πόντους δεν έσπασε το φράγμα των 100 πόντων. Το θύμα της η ομάδα του Γκίζμπουργκ, η οποία είχε τα ηνία της αναμέτρησης για περίπου 14 λεπτά, διατηρώντας και μια διαφορά 11 πόντων για κάτι περισσότερο από έξι λεπτά. Το σύνολο του Ισάλο συνεχίζει αήττητο σε τέσσερις αγώνες και περιμένει την αναμέτρηση με την Χάποελ Τελ Αβίβ για να συνεχίσει το απόλυτο στην φάση των ομίλων του Eurocup.

Μπουργκ-Μπούντουτσνοστ 78-73

Οι Μαυροβούνιοι έψαχναν αντίδραση, μετά την ήττα από την Κλουζ, καθώς έχασε πολύτιμο έδαφος για τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Ο Ρισασέ έκανε φανταστικό παιχνίδι με 21 πόντους και έδωσε μια τεράστια νίκη στην ομάδα του με τον Ρόουλαντ να έχει συμπληρωματικό ρόλο στην νίκη της Μπουργκ. Αυτός που ξεχώρισε για την ομάδα του Μίγιοβιτς να μένει από δυνάμεις στο τέλος με το σκορ να διαμορφώνεται στο 78-73.

 

Ουλμ-Σλασκ Βρότσλαβ 108-103

Στην μοναδική αναμέτρηση που πήγε στην παράταση, η Γερμανική Ουλμ τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στην Σλασκ Βρότσλαβ, με τους Πολωνούς να φτάνουν στα όρια τους. Οι “ουραγοί” της βαθμολογίας έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κυρίως στην επίθεση, ξεπερνώντας του 100 πόντους απέναντι σε μια ομάδα που της αρέσει να σκοράρει. Οι Γερμανοί πήραν μια σπουδαία νίκη μπροστά στο κοινό τους, που τους στήριξε ακόμα και όταν η Σλασκ έφτασε μια ανάσα από την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Το τελικό 108-103 έφερε την Ουλμ πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους να μένουν με την καλή παρουσία στο ματς, αλλά στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Γκραν Κανάρια-Πανεβέζις 88-77

Νίκη ουσίας και κορυφής για την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, με τους παίκτες του Γιάκα Λάκοβιτς να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, κυρίως με τους Σάλβο και Μπρουσίνο να έχουν την επιθετική “μπαγκέτα”. Με αυτή την νίκη η Γκραν Κανάρια έκανε το απόλυτο με πέντε νίκες και έδειξε πως θα είναι από τις ομάδες που θα πραγματοποιήσουν μια άκρως ανταγωνιστική χρονιά στην διοργάνωση του Eurocup.



Source link