Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το αντίο του Κασάμι στον Ολυμπιακό


 

Ο 31χρονος Ελβετός μέσος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαμπντόρια και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τους “ερυθρόλευκους”. 

Ο Παϊτίμ Κασάμι υπηρέτησε τον Ολυμπιακό σε δύο διαφορετικές θητείες και το επόμενο κεφαλαίο της ποδοσφαιρικής του καριέρας θα τον βρει στη Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο και στη Serie B της Ιταλίας.

Ο 31χρονος Ελβετός μέσος δέθηκε με τους Πειραιώτες και μέσω ανάρτησης που έκανε την Πέμπτη (14/09) στον προσωπικό του λογαριασμό που στο Instagram αποχαιρέτησε την “ερυθρόλευκη” οικογένεια.

«Αγαπητή οικογένεια του Ολυμπιακού, ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις αντίο. Κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Γράψαμε ιστορία μαζί κι εκείνες οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο.

Μια φορά Θρύλος, πάντα Θρύλος», σχολίασε ο 31χρονος Ελβετός μέσος, με τον άλλοτε προπονητή του στους “ερυθρόλευκους”, Μίτσελ, να σχολιάζει:

«Σε ευχαριστώ πολύ Παϊτίμ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμπεριφορά σου και τη σκληρή δουλειά σου κάθε μέρα είτε έπαιζες είτε όχι, επειδή είσαι επαγγελματίας. Ήταν συναρπαστικό που σε γνώρισα. Καλή τύχη όπου αποφασίσεις να συνεχίσεις. Είμαι ακόμη ένας φαν σου».//Λ.





Source link