Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τονάλι:« Δεν ξέρω ποιον θα υποστηρίζει ο πατέρας μου απόψε…»


 

Σε δίλημμα βρίσκεται ο μπαμπάς Τονάλι σχετικά με το ποιον θα υποστηρίξει στην αποψινή αναμέτρηση μεταξύ της Νιούκαστλ που αγωνίζεται ο γιος του και της Μίλαν που είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Έχοντας περάσει μία τριετία στο Μιλάνο, ο Σάντρο Τονάλι άφησε τη βόρεια Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι για την βόρεια Αγγλία και τις “καρακάξες”. Οι Σαουδάραβες έκαναν μεγάλη πρόταση στους “ροσονέρι”, η οποία έφτασε τα 70 εκατομμύρια ευρώ, αναγκάζοντάς τους έτσι να πουν το μεγάλο «ναι». Ο 23χρονος έγινε έτσι, ο ακριβότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής στην ιστορία.

Η μοίρα όμως, έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια του Τονάλι. Η Νιούκαστλ επιστρέφει φέτος στο Champions League μετά από 20 χρόνια απουσίας και η πρεμιέρα της, είναι στο “Σαν Σίρο” κόντρα στη Μίλαν.

Η οικογένεια του Ιταλού χαφ, είναι ταγμένη στους “ροσονέρι”, αλλά ο ίδιος, καλείται σε λίγες ώρες να βάλει στην άκρη τα συναισθήματα και να βοηθήσει τις “καρακάξες” να κατακτήσουν τους πρώτους βαθμούς στον 6ο όμιλο.

Ο Τονάλι μίλησε στην ιστοσελίδα της Premier League σχετικά με το επερχόμενο ματς (19/9, 19:45) και αποκάλυψε, πως δεν ξέρει ποια ομάδα θα υποστηρίξει ο πατέρας του σε αυτήν την μεγάλη αναμέτρηση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω ποιον θα υποστηρίζει. Δεν θέλω να βρεθώ στο κεφάλι του αλλά νομίζω ότι θα νοιάζεται για μένα! Ελπίζω να με υποστηρίζει αλλά είναι δύσκολο να αλλάξεις τη γνώμη ενός οπαδού για την ομάδα του.

Πιστεύω ότι θα υποστηρίζει την Μίλαν και θα υποστηρίζει εμένα. Να θέλει άραγε ισοπαλία;».//ΓΑ





Source link