Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τι λένε στο T-live συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι μετά την καταγγελία εις βάρος του


Η καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα. Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό», με τους δικηγόρους του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή να δηλώνουν την αθωότητα του πελάτη τους.

Η Ρένα Κουβελιώτη με την κάμερα του T-live ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αλέξη Γεωργούλη στη Λάρισα και μίλησε με κοντινούς του ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, που τάσσονται στο πλευρό του.

«Όλα αυτά που ακούγονται μας έχουν σοκάρει. Δεν πιστεύω τίποτα. Μίλησα μαζί του και είναι και ο ίδιος σοκαρισμένος. Δεν είχε γνώση της καταγγελίας. Φυσικά και γνωρίζονταν με την κοπέλα. Έχω την εντύπωση ότι είχαν μία στενή σχέση. Με τόσες σχέσεις τόσα χρόνια δεν είχε ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά, δεν μπορεί τώρα ξαφνικά…

Μιλήσαμε πάρα πολύ λίγο, μιλούσε σιγανά, είναι σε κατάσταση σοκ, μου είπε ότι δεν ισχύει τίποτα.  Είναι ψύχραιμος και αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του. Δεν ήταν καθόλου φοβισμένος. Ζήτησε την άρση ασυλίας για να καθαρίσει το όνομα του» δήλωσε ο κολλητός του φίλος, Θεόδωρος Λιάκος

Ο Αντιδήμαρχος Αγιάς, Νίκος Ντάκας, δήλωσε ότι επικοινώνησε μαζί για να του πει ότι θα τον στηρίξει.

Στενοί συγγενείς του Αλέξη Γεωργούλη έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό παιδί που έκανε Πάσχα στον τόπο τους.

Στο T-live μίλησαν, επίσης, η Δώρα Χρυσικού και η Δήμητρα Παπαδήμα. «Εμένα η θέση μου είναι συγκεκριμένη και πάρα πολύ γνωστή. Είμαι πάντα με τα φερόμενα ως θύματα, δεν υπάρχει για μένα κανένας αστερίσκος. Προφανώς υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους τους ανθρώπους, αλλά εμένα είναι γνωστή η θέση μου. Ούτε σε αυτή την περίπτωση θα κάνω κάποια άλλη δήλωση, ή κάποια άλλη εξαίρεση, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης είναι φίλος μου» επεσήμανε η Δώρα Χρυσικού, ενώ η Δήμητρα Παπαδήμα έκανε λόγο «ότι το θέμα βγήκε τώρα στη δημοσιότητα επειδή είναι παραμονές των εκλογών».

Νωρίτερα, δηλώσεις στη Super Κατερίνα είχαν κάνει ο Χάρης Ρώμας και η Πηγή Δεβετζή.



Source link