Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τι λέει στο Tlive ο σύζυγος της


Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ηράκλειο της Κρήτης από όπου καταγόταν η 40χρονη στρατιωτικός θύμα του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη. Η Εύη ήταν νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας. Είχε παντρευτεί τον Ιανουάριο, με πολιτικό γάμο και ετοιμαζόταν να κάνει και θρησκευτικό.

«Ετοιμαζόμασταν όλοι για το θρησκευτικό γάμο. Μιλήσαμε πριν από σχεδόν 25 μέρες επειδή ετοιμάζονταν το ζευγάρι να έρθει διακοπές στη Λήμνο και κάναμε σχέδια να βρεθούμε. Ένα πρόβλημα υγείας του συζύγου δεν μας επέτρεψε να βρεθούμε. Το αφήσουμε να βρεθούμε στο γάμος, που αν ξέρουμε τι γάμος μας περίμενε;» εξομολογήθηκε στο T-live η νονά της 40χρονης, συνταξιούχος δημοσιογράφος, Βάσω Μόραλη.

Ο σύζυγος της 40χρονης νοσηλεύτριας είναι απαρηγόρητος. «Και εμείς νέο ζευγάρι κάναμε τα σχέδια μας, νέο ζευγάρι εννοώ παντρεμένοι. Θέλαμε να κάνουμε την οικογένειά μας, είχαμε προχωρήσει, δεν πρόλαβα» δήλωσε στο T-live και πρόσθεσε: «Όταν έφτασε στη Βεγγάζη, μιλάγαμε μέχρι τις τρεις παρά δέκα και μετά μπήκαν στα λεωφορεία. Μου λέει “από εδώ και πέρα δεν μπορώ να σου μιλήσω, θα σου μιλήσω όταν φτάσω”».

Η 40χρονη επισμηναγός ήταν μία γυναίκα – πρότυπο γεμάτη όνειρα και αγάπη για την πολεμική αεροπορία, όπως λένε συγγενείς της.

«Πήγε να κάνει ένα καλό, πήγε να βοηθήσει κόσμο και έφυγε άδικα. Θυμάμαι που πήγαινε στις αποστολές, της άρεσε αυτό το έκανε με πάρα πολλή αγάπη, Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί» σημείωσε ξαδέλφη της στον Alpha.

Η Εύη είχε καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, ζούσε στην Αθήνα και υπηρετούσε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο οικογενειακό περιβάλλον της.

Η νονά τη άτυχης επισμηναγού μιλά για μία γυναίκα που σκοπός της ζωής της ήταν να προσφέρει και γι αυτό συμμετείχε σε αποστολές εκτός Ελλάδος. «Ήθελε να απαλύνει όσο γινόταν τα βάσανα και τον πόνο των ανθρώπων. Αυτό την οδήγησε και στη Λιβύη και στην Ουγκάντα. Αυτό την οδήγησε και στη Λιβύη για να σταθεί δίπλα σε ανθρώπου που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες» ανέφερε η κα. Μόραλη.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:



Source link