Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τι λέει στο T-live η φίλη της που φέρεται να γνώριζε για το σπέρμα και τα μάγια


Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στο T-live η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Όπως έγινε γνωστό στο τέλος της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, η 34χρονη κατηγορούμενη φαίνεται πως είχε στείλει μήνυμα σε κολλητή φίλη της στο οποίο έλεγε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη και ήθελε να του κάνει μάγια.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή του Alpha και σημείωσε ότι τα εν λόγω μηνύματα ήταν την ίδια περίοδο με τα ανώνυμα μυστηριώδη τηλεφωνήματα στο T-live.

«Εγώ έκανα παρέα με τη Ρούλα. Θεωρώ ότι το μήνυμα το έστειλε γιατί ήθελε να κρατήσει τον Μάνο. Προσπαθούσε να τον κρατήσει. Το μήνυμα είναι περίπου την ίδια περίοδο με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε εσάς. Της απάντησα στο μήνυμα. Ο διάλογός μας ήταν μεγάλος. Τα μηνύματά αυτά όντως ο Μάνος τα έμαθε πρόσφατα. Δεν μπορείς να κρύβεις στοιχεία με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Σέβομαι ότι η διαδικασία στο ακροατήριο είναι σε εξέλιξη. Η μητέρα του Μάνου είναι μία γυναίκα ήπιων τόνων» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που ήταν για αρκετό καιρό κολλητή της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Source link