Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τιμ Οσέα: «Ο Μπράντον Χάντερ κατέρρευσε μετά από μάθημα γιόγκα»


 

Στην αποκάλυψη ότι ο 42χρονος Αμερικανός φόργουορντ, κατέρρευσε έπειτα από ένα μάθημα γιόγκα στο οποίο συμμετείχε, προχώρησε ο ο πρώην προπονητής του, με μια ανάρτηση του στα social media.

Ο Αμερικανός, που μεταξύ άλλων πέρασε και από τον Παναθηναϊκό το 2006, «έφυγε» από τη ζωή στα 42 του χρόνια, με τα αίτια του θανάτου να μην έχουν διευκρινιστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν παλιό του προπονητή, τον Τιμ Οσέα να αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανός κατέρρευσε έπειτα από μάθημα γιόγκα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Οσέα:

«Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σήμερα στο Ορλάντο σε ηλικία 42 ετών. Δυστυχώς κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο ΝΒΑ για τη Βοστώνη και το Ορλάντο.
Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν μεταβεί σε μια επιτυχημένη καριέρα ως ατζέντης αθλητών. Μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν απίστευτα περήφανος για τον σύζυγο, τον πατέρα και τον πολίτη που έγινε.. Κρατήστε την οικογένειά του στις προσευχές σας».//ΓΓ



Source link