Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Της ζήτησαν να πληρώσει 8 ευρώ διόδια για να πάει να πάρει νερό


Μία εξοργιστική ανάρτηση έκανε χρήστης των social media, καθώς της ζήτησαν να πληρώσει διόδια ενώ η κακοκαιρία Daniel ήταν σε εξέλιξη.

Τη στιγμή που η κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη τη Θεσσαλία και άνθρωποι παραμένουν στις ταράτσες των σπιτιών τους περιμένοντας βοήθεια ώστε να απεγκλωβιστούν, καταγγελίες για αισχροκέρδεια βλέπουν το φως μέσω αναρτήσεων στα social media.

Η κα Χριστίνα που διαμένει στο χωριό Σοφό στη Λάρισα, ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με το οποίο καταγγέλλει πως της ζήτησαν να πληρώσει κανονικά διόδια, ενώ η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη και είχαν πλημμυρίσει χωριά, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τον δήμο Κιλελέρ.

Πιο συγκεριμένα, όπως η υποστήριξε η ίδια, της ζήτησαν να πληρώσει 8 ευρώ διόδια, πήγαινε-έλα για να πάει στη Λάρισα να πάρει νερά και φαγητό.

«Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπαρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Χριστίνα.

Δες το βίντεο από το Mega παρακάτω



Source link