Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Την υπεράσπισή του στον Τεν Χαγκ εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ


 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια περίοδο έντονης αγωνιστικής καμπής υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ, με τον πρώην θρύλο της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ, να υψώνει “τείχος προστασίας” στον Ολλανδό προπονητή.

Ο νυν τεχνικός της Μπέρμιγχαμ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία των “κόκκινων διαβόλων”, Γουέιν Ρούνεϊ, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή την κακή πορεία της ομάδας και τη “Δαμόκλειος σπάθη” που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του Έρικ Τεν Χαγκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρούνεϊ, στα πλαίσια ερώτησης που δέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με την Ίπσουιτς για την Championship, υπερασπίστηκε τον Ολλανδό συνάδελφό του, ενώ απέδωσε μεγάλο μερίδιο ευθυνών προς τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουέιν Ρούνεϊ: «Αυτή είναι η δουλειά (του προπονητή). Αυτό είναι μέρος της δουλειάς και όλοι το ξέρουμε αυτό όταν αναλαμβάνουμε δουλειές, όποια κι αν είναι αυτή. Ξέρω ότι ερχόμενος εδώ (στο Μπέρμιγχαμ), υπάρχει μεγάλη πίεση και είμαι σίγουρος ότι ο Τεν Χαγκ το ξέρει αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι δεν πάει τόσο καλά όσο θα ήθελαν ή θα ήλπιζαν, αλλά νομίζω ότι και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν κάποια ευθύνη. Γνωρίζω κάποιους από τους παίκτες εκεί μέσα και δεν αποδίδουν στα επίπεδα που ξέρω ότι μπορούν. Τελικά, όλα ξεκινούν και τελειώνουν με τον προπονητή και αυτό είναι μέρος του να είσαι προπονητής. Θα δεχτεί την κριτική, φυσικά, μετά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουν γι’ αυτόν».

Οι “μπέμπηδες” βρίσκονται στην θέση της βαθμολογίας της Premier League με 15 βαθμούς, 8 μακριά από την τετράδα. Παράλληλα, αποκλείστηκαν στο League Cup από τη Νιούκαστλ (1/11) με 3-0 στο “Ολντ Τράφορντ”, ενώ στο Champions League είναι στην τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Γαλατασαράι (από την οποία ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-2).//ΓΘ



Source link