Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Την επιβολή ολοκληρωτικού εμπάργκο σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν ζητεί από την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση

«Το Αζερμπαϊτζάν με τη βοήθεια της Τουρκίας έχει εξαπολύσει ανελέητη επίθεση με βαρέα όπλα κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ. Οι εικόνες με τις βομβαρδισμένες παιδικές χαρές και τα ματωμένα παιδιά, συγκλονίζουν κάθε ελληνική ψυχή και απαιτούν άμεση αντίδραση», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, τονίζει ότι «δυστυχώς, η Κομισιόν όπλισε τα χέρια του δολοφόνου Αλίεφ, βαπτίζοντας τον, “αξιόπιστο προμηθευτή και εταίρο”!». Η Ελληνική Λύση «απαιτεί τώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη την επιβολή ολοκληρωτικού εμπάργκο σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν», ενώ σύμφωνα με το κόμμα «ο κύριος Μητσοτάκης που “σφίγγει το χέρι” του σφαγέα Ερντογάν, θα πρέπει τουλάχιστον να παραδειγματιστεί από το πάθημα του Αρμενίου ομολόγου του, που πριν από λίγους μήνες έσφιγγε το χέρι του σφαγέα Αλίεφ και σήμερα βλέπει το έθνος του να δολοφονείται», υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όποιος λαός ξεχνάει την ιστορία του, δυστυχώς είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Αλληλεγγύη τώρα στην Αρμενία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.



Source link