Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τα 19 αντικείμενα που απαγορεύονται στην “OPAP Arena” για το Ελλάδα-Γιβραλτάρ


 

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ κάνει γνωστά τα 19 αντικείμενα με τα οποία θα απαγορεύετε να εισέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο.

Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με ανακοίνωση της προειδοποιεί τον κόσμο που θα βρεθεί στην “OPAP Arena” για το παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στο Γιβραλτάρ. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση περιλάμβανε μια αναλυτική λίστα με τα 19 αντικείμενα που όποιος τα έχει μαζί του απαγορεύετε να εισέλθει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ελλάδα-Γιβραλτάρ: κατάλογος αντικειμένων που απαγορεύεται να εισαχθούν στο γήπεδο

Ενόψει του αγώνα Ελλάδας-Γιβραλτάρ στην OPAP Arena (10/09/2023), ανακοινώνεται η λίστα των αντικειμένων που απαγορεύεται να εισαχθούν στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση ισχύει σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εντός της ελληνικής επικράτειας, βάσει του Κανονισμού της ΕΠΟ. (Κανονισμός Γηπέδων και Ασφάλειας & Προστασίας των Αγώνων).

Κατάλογος Απαγορευμένων Αντικειμένων
1. Όπλα κάθε είδους.
2. Οτιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, ή για να τέμνει, πλήττει ή διαπερνά ή ως βλήμα, ιδιαιτέρως δε μακρές ομπρέλες, κράνη και άλλα δύσχρηστα όργανα.
3. Φιάλες, κύπελλα, κούπες ή κουτιά κάθε μορφής, ως επίσης και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί από γυαλί ή κάθε άλλο εξαιρετικά σκληρό υλικό.
4. Πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, σκόνη καπνού, καπνογόνα ή άλλα πυροτεχνήματα.
5. Οινοπνευματώδη ποτά κάθε μορφής, ναρκωτικά ή διεγερτικά.
6. Ρατσιστικό, ξενοφοβικό, σεξιστικό υλικό ή υλικό πολιτικής προπαγάνδας.
7. Ιστοί ή κοντάρια πανό κάθε μορφής. Επιτρέπονται μόνον εύκαμπτα πλαστικά κοντάρια και αναδιπλούμενα κοντάρια που δεν υπερβαίνουν σε μήκος το 1 μέτρο και 1 εκατοστόμετρο σε διάμετρο.
8. Πανό ή σημαίες μεγαλύτερες από 2 μέτρα Χ 1,50 μέτρα, σημαίες και πανό μικρότερου μεγέθους επιτρέπονται, υπό την προϋπόθεση ότι είναι κατασκευασμένα από υλικό το οποίο θεωρείται “χαμηλής ευφλεκτότητας” και έχει τεθεί προηγούμενα υπόψη της γηπεδούχου ομάδας.
9. Οι ομάδες οργανωμένων φιλάθλων που διαθέτουν γιγαντοσημαίες πρέπει να το γνωστοποιήσουν στην γηπεδούχο ομάδα πριν τον αγώνα προκειμένου να αποφασισθεί εάν θα επιτραπούν οι γιγαντοσημαίες αυτές.
10. Ζώα, με την εξαίρεση σκύλων τυφλών και αστυνομικών σκύλων.
11. Κάθε εμπορικό, πολιτικό, θρησκευτικό αντικείμενο ή αντικείμενο διαφημιστικής προώθησης, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των πανό, σημάτων, συμβόλων και φυλλαδίων ή κάθε μορφής εμπορικά αντικείμενα και υλικό ή αντικείμενα και υλικό διαφημιστικής προώθησης.
12. Κουτιά ψεκασμού αερίου, διαβρωτικές, εύφλεκτες ουσίες, βαφές ή δοχεία που περιέχουν ουσίες οι οποίες είναι βλαπτικές στην υγεία ή είναι εξαιρετικά εύφλεκτες.
13. Δύσχρηστα αντικείμενα όπως σκάλες, σκαμνιά, (πτυσσόμενες) καρέκλες, κιβώτια, μεγάλες σακούλες, σακίδια πλάτης, βαλίτσες και αθλητικοί σάκοι. Ο όρος “δύσχρηστος” νοείται ότι υπέχει την έννοια κάθε αντικειμένου που είναι μεγαλύτερο από 25cmX25cmX25cm και δεν μπορεί να αποθηκευθεί κάτω από το κάθισμα μέσα στο Γήπεδο.
14. Μεγάλες ποσότητες χαρτιού και/ή χαρτοταινιών.
15. Μηχανικώς χειριζόμενα όργανα που παράγουν θόρυβο όπως τηλεβόες και κόρνες.
16. Δείκτες λέιζερ.
17. Φωτογραφικές μηχανές (εκτός για προσωπική χρήση, περίπτωση κατά την οποία θα έχουν ένα σετ ανταλλακτικών ή επαναφορτιζόμενων μπαταριών), επαγγελματικές μηχανές λήψεως ή άλλο επαγγελματικό εξοπλισμό εγγραφής ήχου ή εικόνας.
18. Κάθε συσκευή η οποία χρησιμοποιείται για σκοπούς εμπορικής αναμεταδόσεως ή διανομής ήχου, εικόνας, περιγραφής ή αποτελεσμάτων των εκδηλώσεων μέσω του διαδικτύου ή άλλων μορφών μέσων.
19. Άλλα αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να διακινδυνεύσουν την δημόσια ασφάλεια.»



Source link