Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τα ωραιότερα looks της νέας σεζόν που ξεκινά


H άνοιξη είναι και επίσημα εδώ κι εσύ μπορείς επιτέλους να υιοθετήσεις τις τάσεις που έχεις ήδη επιλέξει. Στα fashion show της σεζόν οι διασημότεροι hairstylists δημιούργησαν απίθανα looks που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Κι αν δεν είσαι έτοιμη να κόψεις τα μαλλιά σου ή να κάνεις μια δραματική αλλαγή στο χρώμα θα ξεκινήσεις από τα εύκολα που σημαίνει τα ωραιότερα hairstyles. Δες στη συνέχεια τα huge trends και καλωσόρισε τον Μάρτιο με το αγαπημένο σου. 

Instagram: @driesvannoten

Wet look: Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η μεγαλύτερη τάση και μία από τις πιο πρακτικές και εύκολες να δημιουργήσεις μόνη στο σπίτι ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου. Θα χρειαστείς μετά από χρόνια να χρησιμοποιήσεις τζελ χτενίσματος ή το αγαπημένο, καλοκαιρινό salt spray. Μην ξεχάσεις να αφήσεις μερικές τούφες ελεύθερες να ακουμπούν στο μέτωπο. Είναι το twist του νέου wet look. 

Instagram: @givenchyhttps://www.instagram.com/givenchy/

Υ2Κ: Παραμένει στο προσκήνιο και τη φετινή σεζόν και το μοντέρνο half up θέλει να πιάσεις τα μαλλιά σου στο μέσο μόνο και να τα στερεώσεις στο πίσω μέρος αφήνοντας τα υπόλοιπα ίσια και ελεύθερα να ακουμπούν στους ώμους. 

Instagram: @loewe

Βαθιά χωρίστρα στο πλάι: Ξεχνάς τη 70’s χωρίστρα στη μέση, τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο και βλέπουμε. Με την λεπτή χτένα θα δημιουργήσεις μια αυστηρή και χαμηλά στο πλάι χωρίστρα τόσο όταν πιάνεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρά ή bun όσο κι αν τα αφήσεις ελεύθερα, ίσια, curly ή wet. 

Instagram: @giorgioarmani

Χαμηλή αλογοουρά μεν αλλά όχι έτσι απλά: Οι χαμηλές αλογοουρές επανέρχονται μεν αλλά έχουν twists που θα λατρέψεις. Κορδόνια, κορδέλες ή και τούφες από τα μαλλιά σου χαρίζουν την πινελιά που κάνει το πιο απλό χτένισμα μοναδικό και εξεζητημένο. 

Instagram: @sportmax

Bedhead: Θα γίνει viral, είναι το μόνο σίγουρο. Οι hairstylists προτείνουν για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι, το πιο ανεπιτήδευτο, απλό και εύκολο look. Σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι. Μην προσπαθήσεις να τιθασεύσεις τα ατίθασα μαλλιά ή τις άκρες που δεν μένουν στη θέση του. Αυτή ακριβώς είναι η τάση. 

Instagram: @blumarine 

Baby braids: Με hippie διάθεση, λεπτές πλεξούδες διάσπαρτες στην επιφάνεια των μαλλιών με έμφαση στο εσωτερικό και στις πιο μακριές τούφες. 





Source link