Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ταξίδι στη Βαρκελώνη για το φημολογούμενο ζευγάρι


Τριήμερο στη Βαρκελώνη για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Σάντυ Χατζηιωάννου!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μαύρο Ρόδο αλλά και η όμορφη ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή ως «Τζένη» στη σειρά Σασμός, επέλεξαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, σε ένα σύντομο ταξίδι, για το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας, το οποίο αποκάλυψαν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. 

Αρχικά, ο Μιχαήλ και η Σάντυ δημοσίευσαν φωτογραφίες από τους δρόμους της Βαρκελώνης, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψαν το διαμέρισμα το οποίο επέλεξαν για τη διαμονή τους.

 

 

Το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, η Σάντυ και ο Μιχαήλ δημοσίευσαν για πρώτη φορά στα social media κοινές φωτογραφίες των διακοπών τους. Μάλιστα τα πρώτα δημοσιεύματα περί σχέσης, δεν άργησαν, ωστόσο – μέχρι και σήμερα- οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μπορεί να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο σε συνέντευξή του στο «Τηλέραμα» δήλωνε πως δύσκολα θα εγκατέλειπε τα πάντα για να δοθεί στον μεγάλο έρωτα.

«Σε ένα γενικευμένο πλαίσιο, θα έλεγα ότι δεν έχω καμία ομοιότητα με τον Πέτρο που υποδύομαι στη σειρά. Εμένα δεν μου έχει συμβεί μέχρι τώρα να ερωτευτώ έτσι, με αυτόν τον τρόπο. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και, σε αντίθεση με τον Πέτρο, πολύ δύσκολα θα τα παρατούσα όλα για να τρέξω πίσω από έναν έρωτα.

Από την άλλη, έχει μια πλήρη συνειδητότητα αυτού που του συμβαίνει, που μοιάζει με τη δική μου στη ζωή, αφού κάθε λεπτό που περνάει ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει μέσα μου»., είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Δες στο παρακάτω gallery φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Δες περισσότερες αναρτήσεις από το ταξίδι τους:

 

 

h





Source link