Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου


Αντιδράσεις προκάλεσαν όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόσο για τη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου όσο και για τη διαρροή του προσκλητήριου της βάφτισης του γιου του από την εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. (Διάβασε εδώ όλα όσα είπε ο παρουσιαστής)

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την προβολή λεπτομερειών της βάπτισης που εξόργισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο. Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.



Source link