Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τέμπη: Συγκινούν τα λόγια πατέρα νεαρού αγνοούμενου


Συγκίνηση και πόνο προκαλούν τα λόγια των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους από τη θανατηφόρα σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη αλλά και εκείνων που ακόμη αναζητούν έστω και ένα τους σημάδι.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, μίλησε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου, καθηγητής στο ΑΠΘ, πατέρας ενός εκ των αγνοουμένων,

Ο γιος του, ταξίδευε στο μοιραίο τρένο μαζί με την σύντροφό του η οποία κατάφερε να διασωθεί και βρίσκεται μαζί τους στο ξενοδοχείο που τους έχουν παραχωρήσει έως ότου γίνει η ταυτοποίηση. 

«Πήγε να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ! Εγώ ξέρω πώς τον γιο μου δεν θα τον δω ποτέ ξανά. Δεν είμαι μηχανολόγος ούτε ειδικός σε ατυχήματα. Αυτό που θα πω ότι είναι πολύ κρίμα να σκοτώνονται από μια χαζομάρα. Η Ελλάδα δεν βάζει μυαλό ποτέ, γίνονται τα ίδια λάθη εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπε κάποιος, “οι Έλληνες θα βάλουν μυαλό όταν σκοτωθούν όλοι και έρθουν Έλληνες από το εξωτερικό να φτιάξουν τη νέα Ελλάδα”. Οργή υπάρχει, δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες, δεν είναι δική μου δουλειά. Βλέπω το αποτέλεσμα, τι φταίνε τόσα παιδιά;», ανέφερε ο πατέρας του νεαρού αγνοούμενου.



Source link