Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Κλαούντια


Η Κλαούντια Λάτα είναι ένα από τα 57 θύματα που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και το φετινό Πάσχα είναι «μαύρο» τόσο για τους γονείς όσο και για τον σύντροφο της αδικοχαμένης κοπέλας…

Η 21χρονη Κλαούντια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή στα Τέμπη, εκείνη τη μαύρη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου για την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Νεθερίδης, ο σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας που σκοτώθηκε στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων, δηλώνει συντετριμμένος μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά» λέει ο νεαρός σύντροφος της Κλαούντια.

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα» συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια.

«Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…» λέει σε άλλο σημείο συγκινημένος.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι υπερβολικά όσα έχουν γίνει και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και απλά κλαίω» συγκινεί ο σύντροφος της Κλαούντια.



Source link