Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τέλος από τη Βιγιαρεάλ ο Κίκε Σετιέν

Η Βιγιαρεάλ, η οποία είναι εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων του Europa League, ανακοίνωσε την απόλυση του Κίκε Σετιέν. Ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της σεζόν, καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο τρεις βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της LaLiga, με μια νίκη και τρεις ήττες.

Ο Σετιέν είχε αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο του 2022, μετά την αποχώρηση του Ουνάι Έμερι για την Premier League και τον πάγκο της Άστον Βίλα. Η ομάδα τερμάτισε πέμπτη στην περυσινή LaLiga, αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Copa del Rey από τη Ρεάλ Μαδρίτης και επίσης στους «16» του UEFA Conference League, από την Άντερλεχτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αμφιβολίες για τον Σετιέν είχαν ήδη ξεκινήσει από την προετοιμασία ξεκίνησαν ήδη από την προετοιμασία, όταν η ομάδα άρχισε να δέχεται πολλά γκολ στους αγώνες προετοιμασίας.

Η ήττα με 6-1 από τη Σεντ Γκάλεν, με 3-0 από το Ανόβερο, 3-0 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και το 4-0 με τη Νιούκαστλ έφεραν στην επιφάνεια αμυντικά προβλήματα, που έμοιαζαν να διορθώνονται. Όμως, οι τρεις ήττες στη Λίγκα σε τέσσερις αγωνιστικές (Μπέτις, Μπαρτσελόνα, Κάντιθ) καταδίκασαν τον προπονητή.

«Η Βιγιαρεάλ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Κίκε Σετιέν, δεν είναι πλέον μέλος της οντότητας. Ο σύλλογος τονίζει τον μεγάλο επαγγελματισμό και τη δέσμευσή του και εκτιμά τόσο τον ίδιο όσο και το προπονητικό του επιτελείο που ανέλαβαν σε μια δύσκολη κατάσταση την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα έκανε μια εξαιρετική σεζόν, προωθώντας πολλούς νέους από την ακαδημία και προκρίθηκε στο UEFA Europa League, αφού έφτασε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Σετιέν για τη δουλειά και τη συμμετοχή του και του εύχεται καλή τύχη στην αθλητική καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.



Source link