Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σύντομα στην αποστολή ο Αντόνιο, έμφαση στην τακτική από τον Λουτσέσκου (video)


 

Ο Βραζιλιάνος χαφ εμφανίστηκε σε βίντεο του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ να προπονείται με την μπάλα στην προπόνηση της Πέμπτης (2/11), την ώρα που ο Ρουμάνος τεχνικός αφοσιώθηκε κυρίως στο τακτικό κομμάτι ενόψει Ολυμπιακού.

Η είδηση της ημέρας στη Νέα Μεσημβρία και την προπόνηση του “Δικέφαλου του βορρά”, είναι η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο σε φουλ ρυθμούς μαζί με το υπόλοιπο ανδρικό τμήμα.

Ο 23χρονος μέσος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί επίσημα με την ασπρόμαυρη φανέλα από την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι, αλλά μετά από τη χρονοβόρα και δύσκολη αποθεραπεία του, είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε βίντεο στο κανάλι του στο YouTube όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο Αντόνιο να προπονείται σε drills με τη μπάλα, γεγονός που δείχνει πως θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/11, 19:30).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όσον αφορά το υπόλοιπο μέρος του προγράμματος, ο Λουτσέσκου αφιερώθηκε κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες.

Στους υπόλοιπους, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκε κανονικά, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Εκτός προγράμματος έμειναν επίσης οι Κοτάρσκι και Τάισον. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει μια μόλυνση στο μάτι, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί κανονικά.//ΓΑ





Source link