Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σύλλογος Δασκάλων κατά Διεύθυνσης Π.Ε. Λάρισας για την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης

Ευθείες βολές κατά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εξαπολύει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών υπογραμμίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι η “Δ/νση Π.Ε. Λάρισας έρχεται με ιδιαίτερο ζήλο να εφαρμόσει την αδιανόητη, παιδαγωγικά, απόφαση του υπουργείου για τηλεκπαίδευση στα σχολεία της Θεσσαλίας“.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λάρισας “από το βράδυ της Κυριακής προκαλεί αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα, ζητώντας επιτακτικά την πιστή εφαρμογή προσωπικών της οδηγιών για την εφαρμογή της Τηλεκπαίδευσης, όταν ακόμα και η Εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα μιλάει για εφαρμογή, όπου είναι εφικτό.

Το πρωί της Δευτέρας με απανωτά τηλέφωνα στα σχολεία προσπαθεί να επιβάλλει την τηλεκπαίδευση-παρωδία, γνωρίζοντας ότι και οι γονείς έχουν γυρίσει την πλάτη στην απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. που είναι έξω από κάθε λογική, χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και της τραγικότητας που βιώνουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στη Θεσσαλία

Και σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω, αιφνιδιαστικά το μεσημέρι – εκτός ωραρίου στις 15:30 – και με μηνύματα στις 15:15 καλεί τους συναδέλφους Δ/ντες σε Τηλεδιάσκεψη , προκειμένου να ενημερωθούν για την έκδοση Μαθητικών Λογαριασμών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου. Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί ζουν στις πλημμυρισμένες περιοχές και βιώνουν τις τραγικές συνέπειες και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι εργαζόμενοι με συγκεκριμένο ωράριο εργασίας που καθορίζεται με νόμο και όχι από τις διαθέσεις της εκάστοτε διοίκησης. Καλούμε την Δ/νση Π.Ε Λάρισας να σταματήσει να απαιτεί από τους εκπαιδευτικούς να εφαρμόσουν την αδιανόητη παιδαγωγικά απόφαση του Υ.ΠΑΙ.ΘΑ πέρα από κάθε λογική και χωρίς ενσυναίσθηση και αίσθηση της πραγματικότητας και της τραγικότητας που βιώνουν οι μαθητές”.





Source link