Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο τρίτο βαγόνι (βίντεο)

Όλες οι ενέργειες των πυροσβεστών, που επιχειρούν στο σημείο επικεντρώνονται στα 3 πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Ήδη με χειρουργικές κινήσεις και κομμάτι- κομμάτι μετακινήθηκε με γερανό η άμορφη μάζα των 2 πρώτων βαγονιών, φέρνοντας στο φως σορούς απανθρακωμένων ανθρώπων.

Στο σημείο του δυστυχήματος επιχειρούν 150 πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένων στελεχών της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών και της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, με 17 οχήματα και 4 γερανοφόρα, ενώ το ΕΚΑΒ συνεχίζει να συνδράμει με 30 ασθενοφόρα.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες, που μεταδίει η ΕΡΤ από το σημείο της πρόσκρουσης στα Τέμπη και ενώ η λίστα των νεκρών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής, μεγαλώνει.

Όπως μεταδίδει από το σημείο της τραγωδίας ο Βασίλης Σιώμος με την απομάκρυνση της άμορφης μάζας του πρώτου και δευτερου βαγονιού έχει δημιουργηθεί ελεύθερος χόρος έτσι να μπουν οι πυροσβέστες στο τρίτο βαγόνι αναζητώντας αγνοούμενους.

Βούρκωσε ο Καραμανλής: “Θα διερευνήσουμε με απόλυτη διαφάνεια τα αίτια του τραγικού συμβάντος”

Συντετριμμένος ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δήλωσε από το σημείο της τραγωδίας:

“Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Θα διερευνήσουμε με απόλυτη διαφάνεια τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος. Να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί”.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος





Source link